Hand and foot peeling salt

Hand and foot peeling salt – piling za ruke i stopala Helou drage moje, sad baš nešto listam katalog i naiđoh na ovaj pilin...

Hand and foot peeling salt – piling za ruke i stopala




farmasi spa kolekcija

Helou drage moje, sad baš nešto listam katalog i naiđoh na ovaj piling iz naše Spa kolekcije koji tako malo mjesta nalazi u našem reklamnom nebu da je to skroz nepravedno. Tako da odlučih napisati i koju riječ  za ovo malo čudo od 250ml. Sastojci koji se nalaze u ovoj slatkoj kutijici su morska so, ulje jajobe i slatki bademi. Eh sad šta za šta služi, i sta čemu pomaže?

farmasi foot and hand peeling

Morska so uklanja mrtve ćelije na koži i ostavlja je ekstra glatkom i blistavom, bukvalno. Inače, minerali morske soli čiste kožu, u šta se uvjerimo i kad se vratimo sa mora a ono nam koža aj joj prelijepa pa svi žalimo za toplim ljetnim danima, ali na moru naravno. Nadalje isti ti morski minerali oslobađaju našu kožu od toksina koji se svakodnevno skupljaju, ublažava upale i smanjuje DRASTIČNO urastanje dlaka, e to je glaaavni razlog zašto sam ju ja sebi uzela. Znači noge će da vam budu  nesto poput Heidi Klum bosansko izdanje u po' zime :)

farmasi piling za ruke i stopala

Također ulje jajobe i ovaj slatki mali badem hrane našu kožu i omeksavaju je.

farmasi peeling

Upotreba je daljnja: dok se tuširate pa završite i onako vam koža još uvijek mokra nanesete piling na vlažnu kožu i kružnim pokretima masirate, masirate, masirate (što više/duže to bolje/efikasnije). Nakon toga isperete mlakom vodicom i voila, već pri prvom koristenju ćete osjetit kako su vam noge ili bilo koji dio tijela glatki do bola, i onda namažete hidratantnom kremom i kraj tretmana koji biste u nekom wellness spa centru platili masno.

Ostanite mi lijepe, nasminkane i zaljubljene u Farmasi, logično :)

blog by Erna Ramekić

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images