CC tonirana krema

CC tonirana krema – Vaš najbolji izbor Caao caoo, danas ćemo malo više o divnoj predivnoj CC toniranoj kremici iz Farmasija naravno...

CC tonirana krema – Vaš najbolji izbor




Caao caoo, danas ćemo malo više o divnoj predivnoj CC toniranoj kremici iz Farmasija naravno.

cc tonirana krema farmasi

Dolazi u ovako lijepim pakovanjima od 50ml, onako slatko roze bijela ambalaža, ama odmah izvana ćete se zaljubiti u nju. U ponudi su dvije nijanse light to medium i medium to dark. Budući da cijela naša kolekcija je 100% prirodna obje nijanse su umjereno jake, ne znam kako da se izrazim, uglavnom nisu pretamne ni presvijetle nego nekako kombinovano.

cc krema farmasi

Sadrže ulje makadamije zahvaljujući kojem će vaše lice odisati proznačnošću, također sadrži arganovo ulje (a o arganu smo naširoko i naduboku u našem postu Arganoil kolekcija), pored toga sadrži faktor 25 protiv štetnog uticaja sunce, koje kao što svi znamo izaziva brže starenje! Pazite se toga dobro!

Pored svega navedenog sadrži protein svile koji će već nakon prvog nanose se aktivirati i biće vam lice kao u bebe :) hehe.

U narednim sličicama idu swatchevi, tako da, u biti smo rekle sve, uživajte i naravno, naručite bolan CC kremicu, nećete se pokajati. Možete je već naručiti sad na stranici Farmasi Bihać.

cc cream farmasi

farmasi tonirana krema

cc krema swatchevi

Ostanite naravno lijepe dotjerane i zaljubljene u Farmasi cosmetics. Kiss :)

Blog by Erna Ramekić

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images