Farmasi Foot Care Cream – kremica za stopala

Farmasi Foot Care Cream – kremica za stopala by Farmasi Heeeeej, danas odlučih napisat post o još jednom super proizvodu k...

Farmasi Foot Care Cream – kremica za stopala by Farmasi




farmasi foot cream farmasi krema za stopala

Heeeeej, danas odlučih napisat post o još jednom super proizvodu koji je također malko zanemaren u cijelom reklamnom procesu. U zadnje vrijeme obično biram baš te proizvode o kojima se ne govori puno, a itekako se ima šta reci za njih! Danjašnji TOP proizvod je Farmasi krema za njegu stopala koja je i više nego odlična.

farmasi krema za stopala

Sadrži alantoin (a njega pužići koriste kako bi obnovili svoje kućice), zatim sadrži vitamin E koji je nužan u obnavljanju kože, zatim ekstrakt kadulje koji efikasno sprečava probleme suhih, ali i znojnih stopala te nastanak gljivica (iju). Također osigurava potrebnu hidrataciju vašim stopalima, koji se neće sami od sebe paziti i njegovati!

Još jedan sastojak je kapsin koji možete odmah prepoznati dok stopala namažete zbog prepoznatljivog mirisa i osjećaja grijanja nogu (koji je uuf divan pogotovo sad zimi). Nakon ljeta i papuča/sandala vaša stopala trebaju ekstra njegu, pogotovo ako su vam pete ispucale i suhe, e pa ovo je rješenje za VAS! Već nakon par dana mazanja i obuvanja čarapica kako bi sto više upila kremica primjetit ćete promjenu OČITU :)  Košta oko sest markica što je apsolutno povoljno uzimajući u obrzit da je pakovanje od 10ml, i može vam biti cijelu ziimu čak ako mažete dva puta dnevno. Jako je guste teksture i maska je, tako da se fino razmaže i upije u roku desetak minuta ostavljajući vaša stopala barsunastim i divnim.

farmasi krema

farmasi foot care cream

Eto drage moje ovo je bila moja današnja TOP preporuka za zimske brrr dane  :)

Ostanite lijepe, njegovane i zaljubljene u Farmasii  :)

blog by Erna Ramekić

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images