Farmasi Tester Pack

Farmasi Tester Pack Došao nam je tester set, napokon. Da krenemo od pakovanja, tj. kutijice koja je ekstra fensi i već na prvi pogle...

Farmasi Tester Pack




Došao nam je tester set, napokon. Da krenemo od pakovanja, tj. kutijice koja je ekstra fensi i već na prvi pogled primamljiva. Set možete poručiti uz regularnu narudžbu, ukoliko ste član Farmasi team-a (o članstvu i poslovnoj prilici u drugom postu).

farmasi tester pack

farmasi testeri

Da krenemo, prvi proizvod koji je apsolutni must have je šampon od bijelog luka, koji NE smrdi po bijelom luku, nego prelijepo svježe. Lično sam ga koristila uz masku, takodjer od bijelog luka, i rezultat je bio apsolutno fenomenalan. Prvo sto sam primijetila nakon mjesec dana su nekakve šiškice (koje nisam imala inače), i onda BOOM reko nova kosa, i stvarno kosa mi se progustila iznenadno, dobila volumen ama Heidi Klum pojma nema :D

Nakon toga, umanjeno opadanje kose, lakše rasčešljavanje, svilenkasto glatka kosa BEZ potrebe za peglanjem, a sve to od mog voljenog šampona od bijelog luka. Probajte pokajati se nećete! Lično potpisujem!

farmasi sampon bijeli luk

Drugi proizvod kojeg sam se uhvatila je šampon za djevojke koje pokrivaju kosu. Malo sam istraživala, zašto je baš njima potreban poseban šampon, jer ono kao kosa je kosa pa kako god. I onda sam naišla na zanimljiv članak kako je njihova kosa posebno osjetljiva i nježna, jer nije izložena vanjskim uticajima kao kod djevojaka koje ne pokrivaju glavu.  Tako da je ovaj šampon za naše divne hanume, da im kosa bude uvijek lijepa i njegovana, plus miriše jako jako lijepo. Topla preporuka.

farmasibio-intense shampoo

PS Nijedan naš proizvod za kosu ne sadrži štetne sulfate! Sulfat free products!

Treći proizvod, aaaaaah BB Magic tonirana krema za lice, za sve dame koje su u dobnoj skupini 45+. Ova tonirana krema je apsolutni HIT postala, kad su žene uvidjele moć njenog prekrivanja (kao puder) ali za razliku od pudera nije agresivna za lice, ne sadrži štetne tvari, ne izaziva alergijske reakcije kao mnoge kreme drugih poznatih proizvodjača, zatim ima SPF 15 tako da štiti lice i od štetnog djelovanja UV zraka i sunca uopće. Ove divnu kremicu koristi lično i presonalno moja majka, i nema joj bolje. Dolazi u dvije nijanse light to medium i medium to dark.  Nijedna nijansa nije posebno tamna, jer su svi sastojci 100% biljnog porijekla. O ovoj kremici bih mogla da pišem danima, košta oko dvadesetak maraka, ali pratite super sniženja u Farmasi i možete ju kupit za 9.95KM.

bb magic tonirana krema

Četvrti proizvod je mmm kupka divna divnoća. Izdvojila sam ovu Passion jer mi je omiljena i kad spremim sebi kupku ne izlazim po dva sata iz kupatila (dodje do okršaja oko korištenja kupatila jer ja pretjeram hehe), enivej ovo je kupka i gel za tuširanje, i miris je opojno prelijep a koža nakon toga kako bi rekli u onoj filmi „silky smooth“ il' ga svilenkasto mehka. Ovo morate imati, pakovanja su  velika od 500ml, a super pristupačna cijena J

farmasi bath therapy

Peti proizvod su parfemi, koji su isto tako diivni. Mirisi nisu jaki i agresivni, za onoliko koliko koštaju traju dosta dugo, polako hlape. Možete porucit takodjer ove male testerčiće pa pomirisat svaki, ne paše svakome isti. Tako da probajte svakako, isplati se!

testeri parfema farmasi

I zadnji proizvod iz tester pack-a ali ne i manje bitan su Matte ruževi i True Color ruževi. Ovdje je nijansa matte ruza broj 12 – jako popularna ove sezone Budući da su mat treba povest računa o posebnom njegovanju usnica nakon skidanja ruža jer ih isuši, tako da preporučujem neko hidratizirajuće labelo ili vazel ili pak melem. Drugi ruž je divni kremasti TC broj 23 (Lavander pink). Naša nijansa ove lila boje je najverodostojnija boji koja je trendi ove sezone i koja je u svijetu apsolutni hit. O ruževima zasebno ćemo pisati u posebnim postovima.

farmasi matte lipstick

farmasi true color lipstick 23

Drage moje ostanite mi lijepe, njegovane i zaljubljene u Farmasi :)

blog by Erna Ramekić

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images