Farmasi lipgloss – apsolutno amazing lipgloss

Farmasi lipgloss – apsolutno amazing lipgloss Jutros smo ustali sa velikom inspiracijom da izreklamiramo Farmasi lipgloss – sjaj ...

Farmasi lipgloss – apsolutno amazing lipgloss



ultra shine lipgloss

Jutros smo ustali sa velikom inspiracijom da izreklamiramo Farmasi lipgloss – sjaj za usne najdivnijeg mirisa ikad! Tri predivne nijanse koje su pristigle jučer su me zadivile, jer su baš divni (ne mogu prestat ponavljat da su divni zato što jesu).

Da počnemo od sastava, jer ako niste znali na to morate izuzetno obratit pažnju prilikom kupovine, ne možete svašta stavljati na vaše usne koje predstavljaju direktan ulaz u vaš organizam (za one koji nisu znali lol), tako da posebnu pažnju obratimo na sastav. Nijedan od naših proizvoda ne sadrži paraben koji je jako štetan sastojak skoro kod SVIH modernih brandova (kozmetike dekorativne ili pak medicinske), takodjer u našem sastavu nećete naići na boje koje su životinjskog porijekla ili  neke teške smiksane hemijske sastojke za npr ljubičasti ruž, nego je sve SVE biljnog porijekla i dermatološki testirano (NE NA ŽIVOTINJAMA! – SAVE THE ANIMALS). Neki od sastojaka su polibuten, parafin likvid ili ti ga mineralno ulje, tridecil i na dalje – budući da nismo hemičari, samo smo provjerili da nema PARABENA kojeg ne želimo na našim usnicama.

Prva nijansa o kojoj želim da napišem sve divno predivno je broj 16 (sebi lično sam ih ostavila sva tri što sam dobila za slučaj da ih odlučim brutalno brzo potrošit, a i zato sto mi dečko bas nekak voli crvenu boju he he). Nego nadalje, broj 16 – onako lijepo tamnije crvena boja, lipgloss prelijepe maske teksture koje se stopi sa usnama i ostaje sigurno 2-3h (garantujem i potpisujem). Nije ljepljiv, ali nažalost nije ni otporan na poljupce, tak da ako se želite ljubiti budite spremni na malo slatko mrljanje :) . Ovaj lipgloss je skroz profinjen i elegantan, i savršen za malu crnu haljinu koja je totalni MUST HAVE za svaku damicu ili damu. Ukoliko želite bit primjećeni i zavodljivi, ovo je izbor za vas – DA!

ultra shine lipgloss 16


Druga nijansa je broj sedam  - 07 :) Onako nježna, blaga roza bojica, za svaki dan. Moji prijedlozi su za dnevne kafice (ostat će na soljici tako da znate), za faks, pa eto za svaki dan i noć . Njegovat će vase usne i divno mirisat, čak i kad skoro spadne ostat će usne njegovane i super mekane. Sastojci su isti kao i kod prvog (i kod treće nijanse su isti), nema parabena jer smo naučili da je on štetan i ne želimo ga na našim usnama.



Treća, ali ne i manje bitna nijanse je – ta daam broj 18. Ovo je sad totalno HIT nijansa, nekak dodje kao nude rozo-lila (ako ta boja  uopće postoji), ali je baš baš prelijepa. Uz malo jači make-up neutralne usne u nude rozo-lila boji – pogodak! Onako zamisljam smokey eyes, savršeno konturisano lice(u next blogu i o našim stikovima za konturisanje), i naš lipgloss broj 18 kao savršen finiš.



Voila i tu je super atraktivna djevojka spremna za zavodjenje. Znači misao dana je morate isprobat Farmasi Lip Gloss sjajeve za usne, jer nema boljih i kraj.

Et' stay tunned, i pratite nas :) ostanite mi lijepe, dotjerane i zaljubljene u Farmasi.

blog by Erna Ramekić

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images